jueves, 21 de septiembre de 2017

Dijous 21 de setembre de 2017

Que s'ha fet?
En un primer lloc hem triat a la coordinadora del nostre grup. Després, hem aprés a citar documents en creative commons. El mestre ens ha dit que es important ficar la font de la imatge, en el cas que no aparega, s'ha de ficar "Fuente: enllaç". A partir d'açò, tenim que ficar la llicencia de imatges que hem utilitzat al nostre blog.
Per a saber com es ficat la llicencia de videos desde la pàgina de youtube, ha de ficar "licencia de youtube estándar".
A més, tenim que ficar una pàgina de presentació de la assignatura.
Després s'hem creat un conter en la pàgina slide share, aquesta pàgina serveix per a pujar presentacions (les del treball). Una vegada creat el conter, hem de donar-li l'opció "cargar" per a pujar la presentación que vullguem.
Per últim hem treballat les citacions de textos., per això hem tingut que descargar un document que es troba que es trova en l'apartat de enllaços. 

Que s'ha aprés?
En aquesta classe s'ha aprés a ficar el enllaç de la imatge i del video. També hem aprés ha pujar presentacions en la página de slide share. Per últim, hem vist les citacions de textos.

⧭ Reflexió del que s'ha fet
Amb tot açò ja hem finalitzat les sesions relacionades amb el blog, i puc dir que he aprés moltes coses que desconeixia com per exemple l'utilitat de pàgines com slide share, ficar la nostra propia llincencia de drets, crear pàgines... han sigut cuatre classes en que he aprés molt i a partir d'ara podre utilizar aquest tipus de coses per a crear el nostre propi blog!








⧭ Enllaços relacionats amb la clase d'avui

No hay comentarios:

Publicar un comentario