martes, 24 de octubre de 2017

Dimarts, 24 d'octubre de 2017

Que s'ha fet?
Avui ens ha tocat expossar al nostre grup i a mi. Hem parlat sobre el tema 4 "Internet aplicat a l'educació", on hem parlat sobre els diferents recursos que ens posibilita internet per a treballar en l'aula com és el cas de les webquest, els blogs i les wikis. A més, hem afegit una reflexió final diguent les avantatges que ens posibilita però també hem recalcat que en internet hi ha molta informació, però no és totalment valida per als xiquets per això el mestre ocupa un papel fonamental per a desenvolupar la competència digital dels alumnes.
Cal destacar que tots aquestos recursos favoreixen la adquisició d'una competència digital dels xiquets d'una forma menys exigents i més lúdica.
Després tocava expossar un altre grup, però per falta de temps no l'han pogut fer.
Quan hem conclós l'expossició, el mestre ens ha donat l'enhorabona, ja que li a agradat que en tot momento ens dirigiem als altres companys de clase, li agradat també la reflexió final on hem parlat cóm ens ha influit. També ha afegit que farem una webquest proximament.
Abans d'acabar la clase de avui, hem continuat expossant els murals digitals, a mi m'ha tocat, supose que al próxim dia el tindrè que fer.

A continuación vos adjunte el power point sobre l'expossició d'avui, espere que vos agrade!




No hay comentarios:

Publicar un comentario