martes, 3 de octubre de 2017

Dimarts 3 d'octubre de 2017

Que s'ha fet?

Al principi de la classe, el mestre ens ha ensenyat dos video de les nostre companyes sobre els seus videos d'animacions. Després hem entrat a la pàgina de la biblioteca d'Alacant on s'hem descargat un document APA sobre els diferents estils de citació. El mestre ens ha explicat que depenen d'una revista, llibre o capitol d'un llibre es cita d'una forma o altra. Per a saber més, vos adjunte el enllaç de la página en el apartat d'enllaços.
Després d'aquesta explicació ens ha demanat que citen paragrafs o conceptes del tema que ens toca exposar a cada grup. Aquesta activitat es individual i hem de buscar en una revista, un llibre i un capitol d'un llibre i després enviar-li aquesta activitat per e-mail.
Per acabar la classe, ens ha deixat temps als grups per a continuar amb el nostre treball. El meu grup i jo hem passat a net el índex.







Enllaços relacionats amb el teva d'avui


Per a saber més:

Potser hi han persones que consideren que citar i fer referències resta importancia per a la seua investigación, però resulta essencial nombrar a aquelles persones que han dedicat temps en investigar i documentar-se sobre la matèria. És per aquesta raó que vos deixe un vídeo relacionat amb aquest tema,
 https://www.youtube.com/watch?v=5k7ryu2qv6Y

No hay comentarios:

Publicar un comentario