viernes, 15 de diciembre de 2017

Pràctica 5. Fotografía digital a la Web 2.0 

Activitat 1.

Aviary: En aquest apartat, com podem veure he treballat amb aviary per a l'editació d'una foto. A més, hi havia que afegir un missatge d'esperança per al any nou. Jo he triat una imatge del meu poble ja que debia de ser presa per nosaltres, aixì que vaig pensar en aquesta. A més, li he afegit brillo i l'he ficat un poc de blac i negre en la montanya i els arbres per a resaltar els edificis. Es poden fer moltes més coses com, canviar de color, afegir contrastos, lluminositat...



Activitat 2.
Canva: aquesta aplicació consisteix en la creació d'una targeta nadalenca per als companys de classe. Amb aquesta aplicació, hem pogut triar la plantilla que voliem, i a partir d'aquesta elaborar la nostra propia targeta. A més, es pot ficar text i afegir fotos i elements. Pero si volem ficar les nostres propies fotos també ho puguem fer! Després podem fer-la publica, compartir-la o guardar-la al nostre ordinador. El que es preten amb aquesta aplicació es aprendre nous coneixements tecnològics, crear una targeta nadalenca i saber manejar els diferents elements.

Activitat 3.

Metaatem: en aquesta pàgina el objectiu principal es crear una paraula la qual abarque el significat de nadal. Una vegada insertada la paraula, es pot modificar el tipus de lletra. Per a compartir-la podem fer una captura de pantalla o afegir el http.



Activitat 4.

Nubedepalabras: en aquesta pàgina web el seu objectiu principal es crear un mosaic de lletres, aquestes lletres se mostren en una forma, pot ser un cor, una estrela... A més, podem ficar un color de fons, elegir un tamany de lletra i el seu tipus. Tot això hem de afegir el llistat de lletres que vullguem, jo he elegit triat el tema de l'educació.

ImageChef: aquesta web es per a ficar un marc a les fotografies, per a donar-li una decoració o perquè ens agrada. L'he utilitzat per a ficar-li un marc al mosaic de lletres relacionat en l'apartat anterior. A més, podem crear el nostre propi marc i partir d'una plantilla en la qual hi ha diverses categories per a elegir.


Activitat 5.

Storybird: en aquesta pàgina web es pot crear conters. A més, compta amb les vinyetes que es pot utilitzar per a crear la història. El únic problema que es troba es que no es pot canviar el tamany i el format de la lletra. Amb aquesta pàgina s'ha après ha crear un conter, tindre coneixements sobre aquest tema (ja que jo totalment desconeixia) i aprendre transmetre valors.







No hay comentarios:

Publicar un comentario