martes, 7 de noviembre de 2017

Dimarts, 7 de novembre de 2017

Que s'ha fet?

Avui les meues companyes han expossat el tema 7 “La informàtica i els multimedia: la seua utilització en educació infantil”, el cual es correspon amb el tema 4, 7 i 10 del manual recomendat.
En aquesta expossició hem aprés moltes coses! En primer lloc saber que la producció d'una tic consta de 4 fases: producció, postproducció, avaluació i final, on cada una també es divideix.
Han recalcat la informàtica com un objecte d'estudi, de comprensió de la importància de la informàtica, d'adquisició de coneixements necessaris i capacitació digital. Cal recalcar que el docent deu de passar per unes etapes abans d'utilitzar l'ordinador com ferramenta d'aprenentatge; entrada, adopció, adaptació, apropiació, invenció (etapa més important).
També han esmentat les diferents utilitats de l'ordinador entre el professor i l'alumne. Ja que un alumne apren amb l'ordinador i de l'ordinador. En canvi, el professor l'utilitza per a tasques administratives, preparació de les classes, per a gestió... En definitiva, són dos punts de vista totalment diferents.

Després han explicat el software multimedia, el qual permet treballar amb diversos tipus de mitjans a la mateixa hora. Han parlat de les presentacions multimedia, cóm han de ser, les seues característiques (en general i desde un punt de vista educatiu), la seua classificació (segons l'activitat que pot realitzar l'alumne), les innovacions i beneficis de multimedia a l'aula.

A més, el requisits formatius necessaris per al docent són fonamentals. El docents han de familiaritzar-se amb el sofware, han de revisar els programes i s'han d'informar de les novetats del sector de la informática.

Amb tot açò, ha acabat l'expossició d'aquest tema i hem fet el kahoot on que quedat la cuarta!!

El altre temps de la sessió l'hem destinat per a continuar amb la webquest, la meua companya i jo la duguem prou avançada.

Al final de la classe m'he tingut que quedar una estona per a fer el kahoot del tema 5, ja que no estava perquè vaig anar a la fira SIMO a Madrid. Aquest tema tracta sobre les “Xarxes socials i la familia”, el qual crec que és un tema d'interes ja que molt xiquets i xiquetes està admesos molt en les noves tecnologies i les seues families deuen saber com actuar davant aquestes situacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario